ΜΜΕ: Τέσσερα χρόνια έλεγαν το «Μνημονιο είναι ευτυχία» και τώρα ανακάλυψαν «φοροκαταιγίδα»; #tsipras_ERT

Τέσσερα χρόνια έλεγαν το «Μνημονιο είναι ευτυχία» και τώρα ανακάλυψαν «φοροκαταιγίδα»; #tsipras_ERT

Πηγή: ΜΜΕ: Τέσσερα χρόνια έλεγαν το «Μνημονιο είναι ευτυχία» και τώρα ανακάλυψαν «φοροκαταιγίδα»; #tsipras_ERT

Advertisements

One thought on “ΜΜΕ: Τέσσερα χρόνια έλεγαν το «Μνημονιο είναι ευτυχία» και τώρα ανακάλυψαν «φοροκαταιγίδα»; #tsipras_ERT

 1. ααχχχχ….ρε ΑΛΈΚΟ ταλαιπωρε ντελιβερα ακομη ειδηση δεν εχεις πάρει για το πως ο ΗΓΕΤΗΣ εξευτελίζει ότι βρεθεί στον δρομο του… ‘οταν ολα ξεκινούσαν ελεγε …. και ατά διαστήματα που φαινόντουσαν τα θέματα οριακά εξευτελιστηκα για το κατεστημένο »εκείνος» ελεγε στην »ΜΕΓΆΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ που ήταν στημένη η σκακιέρα… .. ΟΧΙ ΑΚΌΜΗ πρώτα πρεπει να μάθουν ολοι … πως η ομαδα των βρωμερών αεριτζήδων έχουν την ίδια πηγή… και σιτίζονται απο το ίδιο αφεντικο… μα τι λεει … ελεγαν τοτε πολλοί….. και νααα…… που εσκασε μύτη ο τελευταίος κρυμμένος ΑΛΕΚΟΣ … αναπληρωτής ντελιβερας .. πόσο δίκιο ειχε και πόσοι θα ειχαν καταφέρει να κρυφτούν… ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΊΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ 200 ΧΡΟΝΙΆ απο (Αριστερά και Δεξιά απόβλητα )
  η κοινωνικη αισθητική λεει ….

  *** ο Εθνικισμός ειναι το μελλον των ελευθερων κοινωνιών που δεν δεχονται να μεταβληθούν σε κοινωνίες ανθρωπίνου κιμά… μιας κοινωνίας άβουλων ανθρωπων… ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ δεν ειναι άκρο Δεξιά η το αντίπαλο δέος του χαφιεδισμού της Αριστεράς που εναγωνιας μαχονται για να συντηρήσουν το κατεστημένο που τα τρέφει… ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ειναι υπεράνω κομματικών μαγαζιών… ειναι υπηρεσια προς ελεύθερους πολιτες που συνθέτουν ΕΘΝΙΚΉ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ενός ΚΡΑΤΟΥΣ διατηρώντας την ιστορική συνεχεια των λαών και το DNA αφορά στη γενετική συσταση λαών…. https://el.wikipedia.org/wiki/DNA ….
  τα ήθη και έθιμα .. για τον λόγο τούτο οι διαφοροι παγκοσμιοποιητες, -(τσαρλατανοι, ημιμαθείς, αγράμματοι και αλλοι εμμισθοι τυχοδιώκτες – αλλιώς και ως προλετάριοι) -έχουν κοινό αγώνα εναντιον του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΎ …ομως, η επιστημη δεν εχει αντίπαλο και τους ημιμαθείς γελωτοποιους της ανθρωπινης κοινωνικοτητας τους αποβάλει !!!!
  ΟΙ πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει ο Ελληνισμός ως άσβεστο λίκνο πολιτισμου και γνώσεως ερχεται

  ***… η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .. ανατέλλει και….
  οι βρωμερές μαριονετες… οι βδέλλες των αριστερων και δεξιών που αγωνίζονται να σώσουν το συντηρητικο καθεστως που τρέφει την υπαρξιν τους,
  σε βάρος των ελευθερων κοινωνιών … καταποντίζονται αύτανδροι.. !!!!
  ….. η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΤΈΛΛΕΙ !!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s